Буренци за мед с лого

Go down

Буренци за мед с лого

Писане  Cветлана Павлова on Нед Яну 09, 2011 1:14 am

Моето име е Светлана Павлова. Представлявам НПП «Компания Деметра», която се намира в град Саки, Украйна и нейният официален представител в България фирма «Павлофф» ООД, която се намира в град Варна. Повече информация на сайта www.demetra.biz.
Търсим в България потребители на едро на нашата продукция: сувенирни буренци с стъклен съд тип tvist-off с лого на вашата фирма за мед и другите хранителни продукти.
Ние произвеждаме тази продукция в продължение на 12 години и сега най-добрите компании в Украйна и Русия са нашите клиенти.
Буренце е изработено в пълно съответствие с нашите 12 годишни традиции на производството на сувенирни буренци по старовремска морска технология. Конструкция и начин за изработване на буренце са световна новост и са патентовани в Украйна и Русия.
Корпусът на буренце е дървесина от ценни породи (дъб или бук).
Вътре в буренце има специален стъклен буркан с винтов нарез „twist off” с вместимост
0.5, 1,0, 1,5 и 3,0 литра.
Благодарение на присътствие на вътрешен съд, мед (или който и да е) се намира в условията, които отговарят на всички европейски стандарти и санитарни норми.
Имаме абсолютна гаранция за херметичността на изделието и възможност на нееднократно използване на буренците като опаковка.
Благодарение на външен дървен корпус има представителна външност, защита против попадение на светлината и защита против промяна на температури.
Външнато дъбово буренце е отличен природен термос. Също така има възможност да нанася които и да е лого на стените, долния и горния капаци.
Дъбова буренце с вашето лого, хубав мед или фирменото ястие „по-силно” е най-добър сувенир за туристи, добър рекламен продукт, хубава детайл на домашен интериор и добър спътник на добрата компания.
Сувенирно дървено буренце със стъклен буркан «твист-офф» 0,5 л, 1,0 л, 1,5 л, 3,0 л за хранителни продукти (мед, конфитюр, хайвер, кафе и пр.)
За нашите данни в България досега няма аналогична стока, макар че това е много странно за страна със своето морско курортно крайбрежие и туризъм. Разбира се, по необходимост можете да имате всички образци на нашата продукция.
Буренце със стъклен буркан «твист-офф» с вместимост 0,5 л, 1,0 л, 1,5 л, 3,0 л се затваря херметично с помощта на типова капачка „твист офф”, която е поставена в декоративна дървена капачка.
Напълнява се буренце с течност чрез гърлото на буренце от кой и да е съд.
Запознайте се, моля с информацията на нашия сайт и ако имате интерес , моля да се свържете с мен .
С уважение, Светлана Павлова.
Павлофф ООД
Гр Варна
Тел (+359 0893259503 или +359 0884280100)
електронната ми поща svetlanapavlova1970@abv.bg

http://img831.imageshack.us/i/med2.pdf/

Cветлана Павлова

Брой мнения : 1
Join date : 09.01.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите